Web Services

Websider

Skal du have et digitalt visitkort eller informationsside til din virksomhed+. Din digitale tilstedeværenhed er super vigtig i op og nedgangstider.

Platforme

Om du skal have en simpel One Page webside, en større virksomheds side eller en webshop, så er valget af platforme altid vigtig. Art af side kan afgøre typen.

Wepshop

De fleste virksomheder der sælger produkter, har efterhånden en webshop. Webshoppen kan være det digitale supplement til virksomhedens omsætning og vækst.


Hvad vi kan

Websider

Din digitale tilstedeværelse er ekstrem vigtig i en konkurrencepræget marked. Derfor er det vigtig at du er tilstede på så mange platforme som mulig.
I de gode gamle dag ville en kunde der ledte efter en håndværker eller anden til at udfører et stykke arbejde, bare tage telefonbogen og slå op efter det man nu søgte.
Tiden er nu bare en anden og de felste benytter Google eller anden søgemaskine til at finde det de skal bruge.
Hvis du ikke er tilstede og din nærmeste konkurrent er der, hvem tror du så kunden vælger?
derfor skal du være tilstede og gerne så højt oppe i Googles søgning som mulig.

Vi er meget tilhænger af god SEO og organisk tilvækst. det gøres ved at de sider vi laver er gennemgået så Google kan finde den.
SEO tekster meta samt tags, linkbuilding og ikke mindst billede SEO skal løfte siderne til den optimale organiske tilvækst af søgninger på nettet. Der er ingen grund til at smide en masse penge efter Google Adwords som det første, hvis ens SEO ikke er lavet ordentlig.

Platforme

Når du har taget et valg vedrørnede din tilstedeværelse, altså om du skal have et digitalt visitkort, en større virksomhedsside eller en webshop, så skal der tage et par valg.
Der kan være store forskelle på hvad virksomheden ønsker og hvilken platform der skal benyttes.
Vi arbejder primært med:

WordPress
Dandomain
Prestashop
WooCommerce

Der vil altid tages udgangspunkt i de funktioner du ønsker siden skal have.
En af de faktorer der kan være, er hvis du skal have en webshop der skal kobles sammen med dit lagersystem, så er det yderst vigtig at de to systemer kan tale sammen.

Webshop

Vi arbejder typisk med Prestashop, Woocommerce eller Dandomain webshops.
Den store forskel er at vi både arbejder med open samt closed source sider. Her kan sikkerhed men også tilgang til spændende pluginns have betydning for valget.

Ved Open Source sider (prestashop - Woocommerce) er det ofte nemt at ændre i siders opsætninger og design. Det skyldes at der verden over er mange der programerer i dette system og lægger disse på nettet helt frit og gratis. Det betyder så at mange plug inns er helt gratis og der findes et væld af muligheder. Ulempen er så også at man er mere eksponeret for hacking og nedbrud bla. grundet mange opdateringer.
man kan naturligvis sikre sig men muligheden kan ikke fjernes 100% med mindre man er klar til at betale det meste af ens pension for dette.

Closed source sider har en rigtig god sikkerhed da systemerne ofte er drevet af servere hvor alt og alle ikke har adgang til. Bagdelen ved disse sider er så at det også at man ikke bare lige kan ændre i designet eller have en masse ønsker til specielle funktioner. Når der skal ændres noget så kan det ofte blive dyrt og ikke mindst tage lang tid at få ting ændret.

Hvad skal man så vælge?
Vi vælger at tage udgangspunkt i projektet og ikke i systemet.
Det jeres ønsker der skal vise retningen for det rette system og ikke systemet der skal skabe begrænsninger for at vi kommer i mål med den ønskede side.


Shop Systemer

WooCommerce

WooCommerce er et open source e-commerce plugin til WordPress. Det er lavet til små og mellemstore online butikker, som bruger WordPress. Vi har valgt på grund af sin simplicitet og brugervenlighed.

PrestaShop

PrestaShop er et open source e-handelssystem og er et af de førende webshop systemer i dag. Systemet er nok et af de mest udbredet i dag grundet den meget lette brugervenlighed.

Dandomain

Danmarks førende domæne registrator og mest stabile hosting med over 70.000 kunder. Både private og erhverv. Danmarks mest populære webshop platform closed source.