Hvem er vi

Space Surfer er en lille virksomhed og kan vel godt kaldes en type Start Up virksomhed.
Vi bor i Esbjerg men er ikke bange for at tage turen til jer og se hvad vi kan gøre for jer og jeres virksomhed. Udgangspunktet for os er at holde det småt, da vi ønsker at have en god relation til dem vi betragter som samarbejdspartner.
For os er I ikke bare en kunde men I er langt mere end det.

I kraft af at vi er en lille virksomhed betyder dette også at der er ting vi ikke kan håndterer. Når vi taler om ikke at kunne håndterer, så menes der at vi er ikke er verdensmester i alt.
Vi er dog verdensmester i at kende vores grænser og kompetencer altså fuld gennemskuelighed.
Da vi godt ved vi ikke kan alt, har vi naturligvis en mængde samarbejdspartner som vi betragter som loyale partner som kan løfte opgaverne og ikke mindst til den rigtige pris. Det vil dog til en hver tid være os der sidder i førersædet og styre projektet og i idriftsættelsen.

Vores mantra er at den markedsføring, strategi, SoMe, webside eller shop vi hjælper jeg med, skal være til den rigtige pris. Vi ønsker ikke at sælge noget for en hver pris.
Ting koster hvad det koster og vi går ikke på kompromis. Ønsker du derfor en WordPres side til 1500,- så er det ikke os du skal benytte.

 

 

Da vi har mange års erfaring fra både det private men også det offentlige arbejdsmarked, er vi rustet til mange forskellige opgaver. Intet er for småt eller for stort.
Vores styrke er at vi kan se 360 grader rundt om hele projektet. Vi kan se mulighederne men også svaghederne i et projekt.
Derfor vil vi være et godt match for rigtig mange mindre og mellemstore virksomheder.


Space Crew

Space Commander

Mr. Mork
Stor og bred erfaring fra detailverdenen, køb og salg samt ansættelse på hovedkontors niveau strategisk samt operationelt. Kompetencer samlet gennem jobs som Marketingschef, KAM, Personaleledelse og generel forretningsudvikling.

Samarbejd-
Partners